Etsitään MAATALOUSTYÖNTEKIJÄÄ

 

…vakitöihin Siikajoki-Raahe -alueelle!

Oletko aito maajussi ilman omaa peltoa ja koneita? Nautit haasteista, viihdyt koneiden ratissa, mutta hallitset myös asiakaspalvelun? Kiinnostaako työt pienessä, mutta kasvavassa yrityksessä?

Yrityksemme tekee Siikajoki-Raahe -alueella asiakasmaatilojemme peltotöitä ja karjanhoitotöitä (pääosin lihakarjan/emolehmien hoitoa) sekä tarjoamme tulevaisuudessa yhä laajemmin koneurakointipalveluja.

Kaipaamme joukkoomme työtä pelkäämätöntä, oma-aloitteista ja vastuuntuntoista maatalouden ammattilaista erilaisiin konetöihin sekä lihakarjan hoitoon.

Hyvät traktorinkäsittelytaidot ovat välttämättömät, sillä suuri osa myös karjanhoidosta tehdään koneellisesti. Työ on asiakaspalvelutyötä, joten eläinten ja koneiden ohella olisi hyvä tulla toimeen myös ihmisten kanssa. 🙂 Toivomme myös, että olet valmis oppimaan uutta ja innostut erilaisista työtehtävistä, sillä asiakastilojen työtehtävät voivat vaihdella aina lampaiden hoidosta perunannostoon. Tehtäviä jaetaan tiimimme kesken jokaisen oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito välttämätön.

Tarjoamme:
– vakituisen työsuhteen etuineen
– monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä
– mahdollisuuden suunnitella omaa tekemistään ja vaikuttaa omaan toimenkuvaan
– mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan (koulutukset, kurssit, reissut)

Lisätietoja paikasta antaa: Janne puh. 040 0558802

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 24.11. 2017 mennessä sähköpostitse osoitteella: janne.luoma(a)agripiha.com